tirsdag den 28. maj 2013

Dejlig dag idag..

Endnu en dejlig dag er forbi.

Jeg har bemærket en sjov ting som jeg underligt nok først nu er kommet i tanke om.

Jeg havde efter mit blødende mavesår (og før det) haft ondt i højre side nederst i maven. Jeg har rendt til læge i tide og utide med dette. Min læge mente at det var fibro smerter fra min ryg. Og da jeg så fik konstateret at der var et sår - ja så troede jeg jo at det var det. Men da de sjove diffuse smerter er foresat efter behandlingen mod mavesåret - så har jeg rendt ved lægen igen. Og endnu en gang "FIBRO". Jeg har nok mere hældt til at det måtte være irritabel tyktarm eller sådan. Hvilket jo også kan skyldes "FIBRO"

Men efter jeg er påbegyndt LDN - så er smerterne mindsket. De er ikke væk, men de er knap så frembusende. Jeg har jo stort set været sløj af det siden sidste år og har brugt ekstra mange kræfter på at klare hverdagen med fibrosmerter/facetledssmerter/mavesmerter. Samt meget lav blodprocent.

Men det føles anderledes nu. Mon også LDN har hjulpet der??



Tiden er på min side og jeg har kun forhåbninger for fremtiden.

Jeg kan holde til lidt ekstra nu - og derved kan jeg mærke at der kommer mere glæde og plads til lidt livs kvalitet...

Nu vil jeg gå til ro... inden dagen er helt omme...smiler

Sov godt derude...

Kærligst fra karina


mandag den 27. maj 2013

På lørdag øger jeg til 1,5 mg LDN

I dag har lignet de foregående meget. Jeg sover simpelthen så dejligt. Mere tungt og sammenhængende søvn gør altså noget for kroppen.  En ting jeg har lagt mærke til er at jeg her inden jeg tager LDN godt kan være lidt mere træt. Men om det hænger sammen med mit aktivitet niveau eller hvad - det kan jeg kun gisne om.

Jeg er stadig meget meget glad for LDN s virkning og ville virkelig ønske der kom fokus på det.

Jeg har jo tidligere nævnt at jeg har kontaktet forskellige omkring LDN. Heriblandt fibromyalgiforeningen danmark. De havde hørt om det - og ville gerne høre fra mig igen om evt. virkning for mig. Så det gør jeg om en måned eller to. Så kan man nok bedre give et overblik over mine bivirkninger og fordele.

Som nævnt er dagen i dag gået som de andre, travlt med for meget, men jeg har formået at vaske tøj OG hænge det ud SAMME dag... det er jo store ting det her...smiler så skal vi se om jeg kan få det lagt på plads  inden der er gået en uge... det ville være rigtigt dejligt




Ha en dejlig aften derude.... Jeg kan jo se at der er en del inde og snuse på siden. Det ville være super rart hvis i enten lagde en besked eller evt. tilmeldte jer som fast læser....

Tak herfra...

Sov godt og dont let the bed bugs bite....

søndag den 26. maj 2013

Søndag var en køn dag.

Hold nu op et dejligt vejr vi har haft her i Nordjylland. Solen har skinnet og en dejlig brise, har sørget for at der ikke blev for varmt. Så jeg har nydt dagen idag. Jeg har været henne og sove lidt. En lille lur. Min energi har været ok her i dag. Jeg har fået lavet lidt i drivhuset. Helt specifikt fået lavet "hængende tomat planter"  Billedet under er ikke mine - men fik ikke lige taget et billede.....det bliver spændende og se om det kan lade sig gøre. Jeg prøver så vidt muligt at finde nogle løsninger, så jeg ikke skal lave for meget arbejde i haven. Heldigvis vil min kæreste meget gerne hjælpe og det er skønt.




Jeg gik først i seng i går nat kl. 03:30 ca. og jeg var rimelig frisk til morgen. Vi havde dejligt besøg af min søsters pige Louise og hendes kæreste Christian og Svigerfaren. De skulle se bokse kampen her, og vi spiste derfor sammen først. Gik en lille tur og så havde de den skønneste kage med som louise havde lavet. Jeg kan mærke at jeg er ved at få appitet igen. Jeg har tabt mig en del pga. mavesåret og smerter. Men nu virker det lidt som om kroppen er på vej til at hele sig. Alt dette ville ikke have været muligt, selv med hensyn for bare en måned siden. Så LDN virker endnu. Og hvor er det dejligt.. Jeg håber snart at jeg kan komme op til Hjørring Sygehus og få LDN derigennem. Så er det hele lidt nemmere.






Jeg har ikke så meget mere at tilføje i dag.

LDN gør så jeg kan tænke mere og Fibro tågen er næsten ikke tilstede mere. Mine smerter er dog ens endnu. Tålmodighed er en dyd. Men det kan tage op til et år for at få den fulde effekt og man skal skynde sig langsomt med det. DET ER IKKE EN KUR MOD ALT - men et super fint alternativ til alt den "farlige" Gigt medicin jeg har taget tidligere.


Sov godt derude.....

Knus herfra.



lørdag den 25. maj 2013

Update for to dage..

Det er ikke fordi at jeg er doven - ahhrrr lidt måske. Men nej - Jeg har simpelthen været så træt i de to sidste dage. Det er ligesom om det begynder at lysne igen nu, men jeg sov en stor del af dagen i går samt i formiddags har jeg lagt to gange. Jeg tror det er fordi at jeg har "overbrugt" mig selv. Det har jo været helt enormt lige pludselig at få mere energi . Det er jo lang tid siden. Så jeg har nok overvurderet lidt hvad kroppen har kunnet tage. Jeg har jo været inaktiv i mange år nu, min krop er slet ikke vant til mange ting på en gang. Så de kommende dage tager jeg det lidt med ro.



Jeg har stadig ikke nogen af de "kendte" bivirkninger. Jeg kan på den norske LDN side se at det også kan være sådan at man kan starte med for lille dosis. Men indtil videre tror jeg min er ok... Det er meget individuelt fra person til person....

Men jeg håber dagen imorgen giver lidt mere energi igen...smiler

For var det dejligt...


Ha en dejlig lørdag aften - der er kessler kamp idag... smiler


KH karina

torsdag den 23. maj 2013

6 Dosis Af Energi boost

Jeg har haft endnu en travl dag, som uden "LDN" ville have kørt mig helt ned og jeg ville i hvert tilfælde have behøvet en eller flere hvil på langs i løbet af dagen - som plejer at være på 1½ time ca hvergang. Det har så ikke været nødvendigt i disse dage med ldn. Jeg er stadig sådan "jamen kan det holde" Jeg er jo kun lige begyndt!

Det er ikke en mirakel kur - forstået på den måde. Jeg er ikke fri for min sygdom, men jeg føler at jeg har fået et våben imod den. Et som rent faktisk virker og ikke er farligt for mig.



Min fibromyalgi gør jo så jeg føler mig som en gammel kone på 80 år, når jeg har stået/siddet/langt i en stilling ret meget mere end 5 min. Det har jeg stadig, men i og med at at jeg er lidt mere klar i hovedet, er det som om der er blevet lidt mere luft til bare at være til, uden konstant at føle sig helt uduelig.

Jeg er stadig på 1 ml flydende og vil vente i hvert tilfælde en uges tid mere - måske endnu længere før jeg prøver at sætte det op. Jeg vil jo gerne se, om jeg evt kan blive,bare lidt mere mobil uden smerter.

Jeg har svært ved at falde i søvn til natten og det er selvfølgelig ikke smart i længden. Men jeg kan se at nogen har prøvet at bytte tidspunktet man tager sin dosis på ud til om morgen og derved afhjulpet dette. Men jeg er ikke helt klar til at bytte om på det heller endnu. Tænk hvis jeg mister denne følelse af mere energi igen.. Smiler..

Så min plan er indtil videre at forsætte med aften dosis kl. 21:00 ca. og gerne i mindst 4 uger. Så prøver jeg at sætte det 0,5 mg op og ser hvad som sker...

Jeg kan mærke at jeg godt kunne gå hen og blive lidt "frelst" vedr. LDN, forstået på den måde, at jeg ville ønske at alle der havde prøvet at være så smerteramt og energi forladt som jeg har været de sidste par år, at de kunne få den fornemmelse som jeg har fået. At man kan holde til lidt mere igen....

Set i forholdet til alt det møj medicin jeg har indtaget gennem alle disse år, siden jeg fik min diagnose, så føles dette som om at jeg "bare tager et kost tilskud" . Med det mener jeg - jeg føler overhovedet ikke at dette kan gøre mig nogen skade. Hvis jeg er nødt til resten af livet at spise LDN for bare at være lidt "normal" - så har jeg ikke nogen skrupler. Overhovedet.

Jeg håber sådan at det bliver nemmere for mig at få det. Det er nemt at få via nettet - men kunne jeg bare hente det på mit lokale apotek, så behøvede jeg ikke tænke fremad så meget. Jeg er allerede nu ved at bestille min anden omgang. Jeg vil ikke risikerer at løbe tør!!!

Sov godt derude... kan i sove godt...

/Karina



onsdag den 22. maj 2013

Dosis 5. LDN

Jeg tror godt nok at jeg laver LDN om fra "Low Dose Naltrexone" til






Endnu en dag hvor jeg har haft mere energi end de sidste par mdr. tilsammen. Hvad det end gør - så gør det godt. Jeg har stadig ikke fået så meget smertelindring og er stadig stiv i kadaveret, men bare det at min hjerne ikke er så omtåget mere, er guld værd.

Jeg glæder mig til aftens LDN og se hvad det bringer til natten. Jeg sov igen som en sten til natten. Dog kan det være svært at "falde" til ro igen.
Sov godt derude. Jeg har lige et par små ting mere, jeg vil have ordnet - mens energien er i top :-)


Knus herfra en energifyldt bruger.


tirsdag den 21. maj 2013

Dosis nr 4 af LDN

Ja, så er dagens LDN taget og dagen er gået godt. Jeg havde jo et hårdt presset program for dagen og det skal jeg love for at det er blevet til.

Vores elskede loppe blev efter samtale med dyrlægen, givet lidt ekstra tid. Hun er vist ikke helt klar til selv at sige farvel. Da jeg stod og snakkede med dyrlægen, hoppede hun rundt i haven som en vårhare og legede med Anton (vores snart toårige "han tror han er konge" hund)
Så hun bliver ved os lidt endnu, meget dejligt

Jeg har idag bemærket en sjov ting. Jeg er knap så ramt af fibro tåge. Jeg har stadig ord og sætninger jeg døjer med at finde. Men det føles knap så overskueligt i mit hoved. Der er sket mange ting i dag, som normalt ville have fået min hjerne til helt at kokse. Men det skete ikke. Selv min datter har bemærket det. Jeg har ligesom kunne rumme mere i dag. Smerterne er ikke så meget anderledes, men den dybe søvn har nok gjort så det føles lidt mere overkommeligt.

Jeg har igennem de sidste mange mange år stort set været oppe hver nat jo. Men ikke de sidste par nætter og hvilken fryd.

I dag er første dag i meget meget lang tid - faktisk så lang tid at jeg ikke kan huske hvornår det var at jeg ikke har været nødt til at lægge mig og hvile.. Glæder mig til at se om hævnen fra fibroen kommer imorgen. Det plejer den jo.

Jeg er meget træt nu og vil prøve at se om jeg kan komme i seng i ordentligt tid. Lige nu faktisk..smiler

Så sov godt og indtil videre så er jeg bare SÅ GLAD for LDN. Ingen bivirkninger indtil nu og jeg tager stadig 1ml flydende LDN. Jeg har planer om at skynde mig langsomt med det her.

De kærligste godnat hilsner

/Karina

God formiddag herfra skærmen

Ja, så er jeg jo på tredje dagen - 4 dosis tages i dag. Jeg sover simpelthen bedre. Som alle der lider af en eller anden form for kronisk smertesygdom ved - kan der være langt i mellem den dybe søvn. Og for mange har de garanteret ligesom mig ikke følt at de har sovet i 100 år - selv om man er nødt til at lægge og hvile nogen gange op til flere gange om dagen. Det har været mit mønster mange dage. Urolig søvn om natten, enten pga. smerter eller op for at tisse. Det føles næsten for godt til at være sandt og jeg har det sådan lidt, mon det bare lige er en "placebo" effekt? Jeg glæder mig til imorgen tidlig, så er endnu en nat jo forbi og jeg kan se om jeg har sovet lige så godt igen...


Jeg sov igår eftermiddag - men kun en time og havde mere energi og lyst til at være oppe, da jeg vågnede igen. Jeg kunne faktisk ikke sove i går aftes, men jeg var ikke udmattet træt som jeg plejer. Jeg har helt klart fået mere energi. Mine smerter er måske en mikro smule mindre. Jeg tillægger den dybe søvn jeg har fået i de sidste par nætter denne lille bedring.




Dagen i dag byder på et hårdt program for mig. Vi har en gammel hund på 13½ år som måske skal aflives i dag - det er en hård omgang. Hun har jo været en del af vores liv i så mange år. Men hun har haft kræft i de sidste par år og har egentligt fortjent at komme herfra, mens hun stadig har det ok. Det er synd at holde hende i live for vores skyld. og hun er træt nu. Hun har været vores bedste ven i alle de år og givet alt. Nu skal vi give hende en værdig afsked.

Min elskede loppe:





Min store pige er ved at tage kørekort og der skal vi til nogle prøver sammen. Så jeg ved at jeg kommer til at sidde meget ned i dag. Og der kommer til at ske meget for mit hovedet. Så jeg er lidt spændt på hvordan jeg har det i aften.

Jeg håber i alle får en dejlig dag derude...

Kærligst Karina

PS. Jeg kikker jo rigtigt meget på de norske sider og der er en norsk pige ved navn Tanya som skriver om Fibromylagi og andet. Der er meget godt info om LDN og hvordan det virker på hende. Hun har hendes egen blog som er:

http://autoimmunworld.blogg.no/1369123273_min_erfaring_med_ldn_.html

Det er super fin læsning og viden

Hun styrer samtidig facebook siden:





Stedet hvor du kan få svar på alt og spørge om alt

mandag den 20. maj 2013

:::::::::LDN UPDATE:::::

18 Maj kl. 21:00

Det var med bævende hænder at jeg målte 1ml LDN op i et glas juice. Som nævnt i tidligere indlæg har jeg været rad for hvordan det skulle gå - men et par hurtige spørgsmål angående LDN på de norske  facebook sider fik mig på ret køl igen. De sider er UUNDVÆRLIGE hvis du starter op eller er i gang. Der er mange som har brugt det mange år og ved hvad de snakker om. Masser af newbees ligesom mig selv selvfølgelig også - smiler. Du kan få støtte disse steder promte:


Jeg var totalt færdig efter at havde været i haven hele dagen. Det var jo første gang med rigtigt have vejr og jeg har forsømt den lidt vel rigeligt - så jeg havde jo lavet for meget. Så efter melodi grand Prix var set og vundet, sov jeg faktisk rimeligt hurtigt. Var spændt på om jeg vågnede af mareridt som nogen har gjort.

19 Maj - Morgen

Da jeg vågnede til morgen følte jeg mig totalt udbrændt - ikke så meget anderledes end andre fibro dage. Jeg havde jo haft gang i haven igår. Alle muskler rørte på sig og fortalte at de var der endnu. Ingen mareridt i nat - men faktisk en tung dejlig søvn. Det er nu lang tid siden jeg har sovet fra jeg lagde mig til jeg vågnede. Skal ind til min søster senere på dagen.

19 Maj - Aften

Har været på farten hele dagen. Og er blevet enig med mig selv om at det står på lidt egen omsorg i aften. Maske i håret - rense hud og dejligt langt bad.. Mine muskler gør FA......... ondt - men jeg er måske ikke helt så omtåget af fibro tåge - glæder mig til at sove. Jeg er meget meget træt.

20 Maj - Morgen

Igen en nat hvor der blev sovet igennem. Jeg vil ikke gå så langt til at sige at jeg føler mig udhvilet - men det føles som om jeg har sovet lidt bedre end før. Kan det måske betyde at det kan hjælpe mig også. Jeg tør ikke være for optimistik endnu. Har kun fået det to gange... tredje gang i aften. Men jeg glæder mig.

Jeg har stadig ondt i muskler fra haven - men det kender alle med fibro jo. Lav for meget en dag, betal de næste 2/3 dage. 

Jeg er lige vågnet fra min eftermiddagslur. Og føler mig egentligt godt tilpas, trods smerterne. Mere vågn end jeg plejer... 


20 Maj - Aften

Nu her er kl. 17:18 og jeg er faktisk stadig ok frisk. Omkring denne tid plejer jeg faktisk at være træt igen. Men nu har jeg fået sat kylling over - og huskede faktisk at gå ud og vende den denne gang.. FREMSKRIDT::::::: Jeg glemte den ikke..... 
Jeg glæder mig til at se om det er noget der holder - eller om man kører lidt på adrenalinen over at være igang.

Rigtigt god aften til jer derude.... følg med imorgen igen ved at klikke på "bliv medlem " af siden.

Så får du automatisk en mail - når der er nyt herfra.




lørdag den 18. maj 2013

Sommer og Sol & LDN dag......



Nej - hvor er det dejligt med lidt sol i hovedet. Dette forår har ventet længe på sig. Men hvor er det dejligt det er kommet. Jeg har været i haven meget af dagen. Siddende på min lille stol - og lidt ad gangen.

Det er nok det der er sværest ved at have FM. Ikke at kunne lave så meget af gangen. Jeg har svært ved "kun" at tage lidt. Så nu er jeg helt helt færdig.

I aften skulle egentligt være min debut med LDN. Men jeg ved ikke helt hvorfor jeg tøver - Måske skulle jeg bare tage den beslutning også komme igang. Jeg tror det faktisk handler om ikke at ville blive skuffet. Hvis jeg nu er en af dem som det ikke har effekt på - Ville jeg kunne magte det??

Jeg fik jo pakken igår. Jeg havde jo ikke held med at få det ved egen læge, i hvert tilfælde ikke her i første omgang. Men jeg er jo blevet sendt videre til Hjørring sygehus. Så må vi se hvad reumatologerne siger.
Den kom i en fin lille flaske med en engangssprøjte med mål. Jeg skal starte op på 1ml hver aften. Der var ligeledes en fin info blanket med (godt nok på engelsk - men det går) Jeg er faktisk helt tryg ved at have fået det fra dr. Norman Poole. Han har været rigtigt flink til at svare via mail og givet mig svar på det jeg nu kunne komme i tanke. Selve bestilingen gik super fint  - hurtigt for mit vedkommende, men jeg kan se på de norske sider, at der er ved at komme run på for at få det. Men det er jo klart, hvis der bare er en kinamands chance for at det virker, så skal man da prøve. og uden nævneværdige bivirkninger.


Mens jeg har sat her og skrevet. - er jeg blevet enig med mig selv om at det er i aften kl. 22:00 det sker... Der starter jeg op, jeg kan jo ligeså godt få set om det kan gøre noget for mig.

Jeg laver en status her hver dag fra nu af - og indtil enten jeg stopper pga. manglende virkning eller fordi jeg simpelthen har det så godt at jeg er taget ud at rejse... Nej - mindre kan også gøre det.


Jeg håber i har nydt dagen idag og været bedre til at passe på jer selv - end jeg nogen gange er.

Heldigvis har fibro tågen ikke været så slem i dag... eller også er det bare fordi jeg har været alene hjemme...smiler.. så lægger jeg ikke så meget mærke til at ordene nogle gange mangler..

Ha en dejlig aften derude...

/Karina

torsdag den 16. maj 2013

Pakken er ankommet til danmark...

Sådan. 

Der er åbenbart noget der kan gå hurtigt. Pakken med min Lav Dosis Naltrexon lægger nu i København. Så nu bliver der stor snuset til www.ldn.no hvor der står alt om hvordan og hvad tid man skal tage det på.

Det kan jo være at det bliver et nyt kapitel for mig - Jeg håber det så inderligt, for hold da op, hvor er jeg træt af at sove dårligt, have ondt, og ikke kunne tænke klart. Kan jeg bare blive fri for en af de onder, tja så er jeg godt nok glad.

Jeg følger lidt med på en amerikansk facebook side: Fibro colour og her har jeg hentet og oversat nedenstående. Den er så sigende om det at have Fibromyalgi.



Original tekst af  "fibro colors"


Åbent brev til ”Normale”

Dette er de ting, som jeg gerne vil have dig til at forstå om mig,
Før du dømmer mig...

Vær sød at forstå, at være syg betyder ikke at jeg ikke stadig er et menneske.
Jeg er mange dage nødt til at tilbringe min tid, fladt på ryggen i sengen, og jeg virker måske ikke som godt selskab, men Jeg er stadig mig selv, bare holdt fast inde denne krop. Jeg bekymrer mig stadig om skole og arbejde og min familie og venner, og for det meste vil jeg stadig gerne høre dig fortælle om din tid også.

Vær sød at forstå forskellen mellem "glad" og "sund".
Når du har fået influenza, vil du sandsynligvis føle dig elendigt til mode, men jeg har været syg i årevis. Jeg kan ikke være elendig hele tiden, faktisk så arbejder jeg hårdt på ikke at have det elendigt hele tiden. Så hvis du taler til mig, og jeg lyder glad, så er det fordi, at jeg er glad. Det er alt. Jeg kan være træt. Jeg kan være i smerte. Jeg kan have det dårligere end nogensinde før. Vær sød ikke at sige, "Åh, du lyder
bedre! "Jeg lyder ikke bedre, jeg lyder glad. Hvis du vil
kommentere det, er du velkommen.

Vær sød at forstå, at være i stand til at stå op i fem minutter,
ikke nødvendigvis betyder at jeg kan stå op i ti minutter, eller en
time. Det er ganske sandsynligt at stå op i fem minutter har opbrugt min
ressourcer, og jeg bliver nødt til at komme mig - tænk på en atlet efter et løb. De kunne ikke gentage dette med det samme. Der er en masse sygdomme hvor du enten er lammet, eller du kan bevæge dig. Men med denne sygdom bliver det hele meget mere forvirrende.

Gentag venligst ovenstående afsnit og erstatte stå op med - " at sidde op"
" at Gå", " at tænke", " at være selskabelig" og så videre .... det gælder for
alt. Det er, hvad en kronisk smertesygdom gør ved dig.

Vær sød at forstå, at alle kroniske sygdomme varierer. Det er meget
muligt (for mig, er det almindeligt), at en dag er jeg i stand til at gå en tur, frem og tilbage, mens den næste dag, kan jeg have problemer med bare at komme ud i køkkenet. Vær sød ikke at angribe mig, når jeg er syg ved at sige, "Men du gjorde det før!
"Hvis du vil have mig til at gøre noget, så spørg om jeg kan, og jeg vil svare dig. Og på samme måde, kan jeg være nødt til at annullere en invitation i
sidste øjeblik, hvis dette sker – så skal du ikke tage det personligt.


Vær sød at forstå "At komme ud og gøre noget" ikke for mig til at få det bedre, faktisk kan det ofte gøre, så jeg får det værre. Fibromyalgi kan
forårsage sekundær depression (ville du ikke også blive deprimeret, hvis du var låst fast i sengen i årevis!), men det er ikke forårsaget af depression.
Vær sød at ikke at fortælle mig at jeg har brug for noget frisk luft og motion. Det er ikke altid korrekt - hvis jeg kunne gøre det, ville jeg gøre det. Og gør det, når jeg kan.

Vær sød at forstå at hvis jeg siger, at jeg er nødt til at sidde ned / ligge ned / tage disse piller nu, Så skal jeg gøre det lige nu - det kan ikke udsættes eller blive glemt, bare fordi jeg gør andet. Fibromyalgi tilgiver ikke.

Vær sød at forstå, at jeg ikke kan bruge al min energi på at forsøge på at få det bedre.
Med en kortvarig sygdom som influenza, har du råd til at sætte
Dit liv på hold, for en uge eller to, mens du får det bedre. Men det er en del af det at have en kronisk sygdom, at man kommer til den erkendelse, at man er nødt til at bruge noget energi på at have et liv nu og her.
Det betyder ikke at jeg ikke forsøger på at få det bedre. Det betyder ikke at jeg har givet op.
Det er bare, hvordan livet er, når
Du skal leve med en kronisk sygdom.

Hvis du vil foreslå en kur til mig, behøver du det ikke. Det er ikke, fordi jeg
ikke sætter pris på den tanke, og det er ikke fordi jeg ikke ønsker at få det
bedre. Det er fordi jeg højst sandsynligt er blevet foreslået det på et eller andet tidspunkt. I starten prøvede jeg dem alle, men
da jeg indså, at jeg brugte så meget energi på at forsøge ting, at jeg faktisk fik det værre.

Hvis der var noget, der kunne helbrede fibromyalgi, eller endda bare hjulpet lidt, så ville vi vide det.
Dette er ikke en lægemiddel-virksomhed sammensværgelse, det er et verdensomspændende netværk (Både på og uden for Internettet) mellem mennesker med Fibromyalgi, hvis noget

Virker vil vi vide det.

Hvis efter at have læst dette, stadig ønsker at foreslå mig en kur, så gør det,
helst skriftligt, men forvent ikke at jeg haster ud og prøver det. Hvis
Jeg ikke har fået det foreslået før, vil jeg tage hvad du sagde og diskuterer
Det med min læge.

Jeg er afhængige af dig - folk, der ikke er syge - til mange ting.

Men vigtigst af alt, jeg har brug for dig til at forstå mig.


SOV godt derude... - dem der kan... :-)

onsdag den 15. maj 2013

ZZzzzZZZZZ



Tja - sådan er der jo mange dage med fibro der. Idag er en af dem. Hold nu op, hvor er jeg træt og uklar i hovedet. Det er ikke idag de store tanker falder mig ind. Jeg håber sådan at LDN kan give mig bare lidt mere frirum til at være til. Det ville være så skønt. Men jeg er også udmærket klar over at det ikke er en helbredelse - men en symtom lindring det kan give. Og det er ikke engang sikkert det virker for mig. Så må jeg glæde mig over at det har hjulpet mange og intet er jo afgjort før jeg har prøvet. Jeg glæder mig virkeligt til at se om det kan hjælpe. Specielt en dag som i dag. Hvor det har været træls hele dagen og hvor jeg er glad for at min store pige er så dygtigt til at lave mad. Vi har lige fået verdens bedste lasagne med salat..

Min datter skal holde stor fest for ikke mindre en ca 70 mennesker, når hun bliver 18 år her i juni. Jeg har sådan lidt, skal jeg begynde med LDN inden eller vente til efter. For hvad hvis nu jeg er en af dem som får lidt sygdoms fremskred i begyndelsen. Jeg har ikke helt besluttet mig endnu for om jeg skal vente.

Nok for nu.. laver alt for mange stavefejl og øjene vil ikke rigtigt mere..

Sov godt derude


/Karina

tirsdag den 14. maj 2013

hvem sidder der bag skærmen?

Ja - det gør jeg. Selvom jeg rent faktisk burde lægge i min seng, har dagen i dag været rimelig super fin. Trods fibrotåger og deslige...

Jeg har idag været oppe og få en gastroskopi for at tjekke op på mit mavesår. og det var heldigvis i orden igen. Sådan en lettelse det var. Og mine LDN piller er på vej fra UK.

Men jeg kan altså godt nok ikke sige mig fri for at være noget omtumlet i hovedet af og til. Lige mens jeg sidder her og skriver - kommer jeg igen igen i tanke om vasketøjet. Som dog kun er vasket engang i dag og som nu meget gerne vil op og hænge. Jeg havde faktisk tænkt tanken tidligere på aften. Men hvis jeg ikke reagerer med det samme på tanken - tja så er den glemt 2 sek efter. Jeg har ikke tal på alle de gange jeg er nødt til at vaske flere gange....

Idag har jeg også præsteret at sende mail til min søn - som var til min datter og omvendt... tja.. jeg håber sådan at det snart "letter" lidt.

Er ved at være træt af sedler jeg glemmer at kikke på.



Jeg tror det er blevet forværret efter at jeg ikke længere tager smertestillende anden panodil. Når smerterne bliver så kraftige, tror jeg at det går lidt ud over min hjernefunktion ....smiler...


Lige et eksempel fra virkeligheden... Jeg ville lige finde et billede der kunne beskrive "tågen" og da jeg skulle til at google... tja.. så kunne jeg ikke huske hvad jeg skulle.... der kan nogen gange gå kort tid før det kommer igen til mig - nogen gange aldrig.....SÅ NU KIKKER JEG EFTER ET BILLEDE::::

Fandt en masse... men helt bestemt det allerbedste. Min ynglingsfigur fra FIND NEMO. Jeg tror nok hun hedder DORIT og jeg havde glemt at hun heller ikke kan huske... Må finde den film et eller andet sted igen.



SOV godt derude...


Jeg er så glad i dag....

Hold fast en dejlig dag... trods regnvejr...

Jeg er lige blevet mailet at nu er min LDN på vej... Kan næsten ikke vente...

Rigtigt dejlig dag derude


mandag den 13. maj 2013

LDN fra England... Jubiiiii

Så er der mail fra UK


Lægen Dr Norman Poole har endelig fået kikket mine oplysninger igennem og intet skulle være tilhindre for at jeg skulle kunne starte på LDN. Nej hvor jeg glæder mig. Der vil nu gå formentligt et par dag og derefter betaling også skulle jeg meget gerne modtage en pakke med flydende LDN. Min startdosis vil være 0,75mg og ender der hvor jeg har det bedst. MAX 4,5mg pr. dag dog.

Jeg har fået stor hjælp til dette via den norske LDN side og vil i aften få langt links ind.

Som i nok kan se har jeg byttet udbyder - Kunne ikke magte alle de reklamer fra Bloggers delight. Så håber at denne udgave er iorden for jer. Den er i hvert tilfælde mere overskuelig for mig selv..smiler

ha en dejlig aften herfra pcen...

/Karina


Så er der taget kontakt til medierne…


Måske hjælper det – måske ikke. Men nu er det gjort. Jeg har sendt en mail til dansk fibromyalgi forening – Ekstra Bladet – TV2

Mon ikke nogen af dem kan se en interesse i at vores kære Nabo land Norge har gang i en masse før os??

Jeg håber at der er nogen derude der har fået set det indslag fra Norge, ellers linker jeg lige til det her igen

klik på pilen i billedet – så begynder programmet.

Skulle der sidde nogen derude med erfaringer fra brug af LDN – så skriv endelig til mig.

Sov godt

Dont Let the Bed bugs bite u

Medie lus…Nej ikke det mindste…


Jeg har tænkt mig at sende en mail her i dag til TV2 om LDN behandlingen som foregår i det skjulte og som er en velbevaret hemmelighed. Det kan ikke være rigtigt at der slet ikke er nogen som oplyser om dette, når det nu ser ud til at virke på så mange mennesker. Men det hele er et spørgsmål om penge tror jeg. Det koster vist rundt regnet omkring 1 – 5 kr om dagen at bruge og det kan slet ikke svare sig for medicinal industrien at gå ind i det.

Men frem må det – så vi ved om der er nogle som får det bedre. Tænk på alle de penge staten kan spare – og folk får et bedre liv…

Jeg har selv bestilt nu fra UK og går i gang om små 14 dage. Jeg glæder mig afsindigt…

Det er jo ikke sikkert det hjælper på mig – men jeg kan jo se at det har hjulpet mange mange i Norge. Så det får i hvert tilfælde en chance.

Jeg ønsker alle en dejlig lørdag

Første nederlag…øv


Ja, som titlen nok siger – så var min læge ikke meget for det. Men da han trods alt er en af de bedre læger, synes han at han vil sende en henvisning til Reumatologisk afdeling og se om jeg der igennem kan komme igang med et kontrolleret forsøg.
Jeg er ikke helt blevet enig med mig selv om hvad jeg føler om det. På den ene side er jeg helt sådan, øv og på den anden side er det jo super fint, hvis det kom igennem på sygehuset. Så kunne det være det også blev nemmere for nogle andre, at få det hvis det virker godt for min fibromyalgi.

Så nu må jeg se hvad de næste dage bringer af tanker om det. Jeg har tænkt at hvis der skulle være total lang ventetid på at komme til. Så vælger jeg E-konsultationen fra england. Her kan man få en recept og derved komme i kontakt med en læge.

Jeg vil så gerne prøve det og se om det kan være med til at forbedre min livskvalitet. Tænk at kunne måske komme til at holde til mere en 1 ting ad gangen.

Kampen er først startet nu.

Sov godt derude

Helt smadret…


Ja, så er der endnu en fibro dag på vej.  Jeg har vist haft lidt for meget tid foran Pcén. Er helt mørbanket. Jeg afventer stadig svar fra min læge om han vil være med til at give mig LDN. Det ville være det allerbedste. Ellers er der masser af andre muligheder i england blandt andet. Her kan man få en lægekonsulation via mail eller telefon.

Jeg læser dagligt på den norske facebook side: https://www.facebook.com/groups/125683697583815/ (du skal anmode om medlemskab)

Der er masser af dejlige beretninger om folk som har været i gang længe og folk der starter op. De oplever engang imellem forhindringer med nogle læger – men her er der flere læger som ved hvad det handler om. Ligeledes er der en hel liste med apoteker, som opmåler og dosiser medicinen.

Jeg er spændt på hvad fremtiden bringer. Jeg er ikke helt blåøjet og ved at det kan ikke fjerne min fibromyalgi, men kan jeg få flere dage hvor jeg er “normal” og ikke fibro ramt, ville jeg være dybt taknemmelig.  Så jeg er mere end parat til at prøve.

Det er min klare overbevisning at der ikke sker noget ved at prøve.

Jeg har alt at vinde.

Jeg forventer at min læge kontakter mig i dag – Hvis han gør, skriver jeg igen senere.

Ellers holder jeg mig til sofaen


„Life consists not in holding good cards, but in playing those you hold well.“

Så er vi da på vej!


Ja, så er skemaet til lægen printet ud og tid aftalt. Han kikker på det i eftermiddag. Jeg håber godt nok han er positiv over for det. Jeg er simpelhen nødt til at prøve dette.

Jeg har været en del på de norske sider for LDN (link kan du finde under tja…
links ;-) og kan se at det mest alm er at man starter op på 1,5 mg og dernæst øger dosis langsomt, afhængig af hvordan man får det. Der skulle jo ikke umiddelbart være nogle nævneværdige bivirkninger.

Man kan åbenbart sagtens købe 4,5 mg i danmark også. Det vil jeg finde ud af snart. Jeg tager lige snakken med lægen og så må vi se hvad der er nemmest. Jeg er ikke helt sikker på at min fibro hjerne kan magte at skulle lave specielle doseringer osv. fibro_fog_day_88ef3190deafcbc964ea9b0135662fee-b58ebe754fa2c25ec231830b1ee486b9

Nok for nu – Jeg blogger i aften med sidste nyt

Kærligst herfra

Karina

Uha… blog er da ikke nemt…


Jeg sidder lige nu og vælter rundt i kategorier og så videre… det er slet ikke så nemt som jeg troede.. men er der egentligt noget der er det??.

Jeg ved ikke engang om der er nogen som overhovedet læser med.. men hvis der er – Så hav venligst tålmodighed. Der skal også flere lag fedt til julegrisen, før den bliver god og under alle kategorier skal der nok komme info.

Jeg skriver imorgen igen, når jeg har talt med min læge. Det bliver meget spændende at høre hvad han siger

Godaften herfra.


Dag 1


Igår den 26/04-13 stødte jeg for første gang på ordet “LDN”. Det var via en facebook gruppe for fibromyalgi ramte i Norge. Og jeg havde ikke læst ret længe før jeg blev helt vild.

Dette lød simpelhen for godt til at være sandt. Så jeg har trevlet hele nettet rundt efter informationer om ”LavDosis Naltrexon” som det hedder. Jeg kunne faktisk slet ikke sove – så mange informationer og undersøgelser der skulle læses igennem. Så da jeg vågnede i dag besluttede jeg mig for at ville lave denne side. Både for min egen skyld – men også for alle dem som endnu ikke ved hvad det hele går ud på.

På mandag den 27/04 vil jeg tage kontakt med min egen læge, for at komme i behandling med stoffet. Og det er bl.a også det denne blog/hjemmeside skal bruges til. Til at fortælle hvad der sker med min fibromyalgi, ved at tage dette stof.

Som du kan se under punktet: om mig, tåler jeg ikke længere gigt medicin pga. blødende mavesår. Så dette håber jeg kan være udvejen eller rettere vejen tilbage til et godt og forhåbentligt mindre smertefyldt liv.

Dette første indlæg bliver lidt kort, da mine kræfter er brugt for i dag. Jeg har jo lige skulle finde ud af denne blog…smiler…

Rigtigt dejlig lørdag aften herfra

/Karina